Locke & Key, serie

Netflix heropent dit najaar de deuren van het Keyhouse. Het tweede seizoen van de mysterieserie Locke & Key verschijnt namelijk in oktober! 

Article continues after the ad

De streamingdienst onthulde dit leuke nieuws zojuist op social media. "De sleutel tot een goede dag? Deze eerste beelden van Locke & Key seizoen 2. Vanaf oktober te zien!"

Bekijk ze snel hieronder.


Duistere krachten in een spooky ruimte

Mocht je deze serie vorig jaar helemaal gemist hebben, praten we je graag nog even bij. Deze bovennatuurlijke reeks draait om drie tieners die na de dood van hun vader verhuizen naar een landgoed dat al lang in de familie zit. Nina, Tyler en Kinsey horen stemmen en vinden vreemde sleutels die hen magische krachten geven. Tegelijkertijd is er ook een schimmig figuur die duistere plannetjes heeft met dit drietral. Oe-oe! Lees hier aan de hand van zes feitjes alles over de reeks.


Van seizoen één, twee naar....

De reeks was blijkbaar zo populair, want niet alleen komt er dit najaar een tweede seizoen, ook het derde seizoen is al bevestigd. Of die echter snel zal volgenblijft vooralsnog een grote vraag. Eerst maar eens zien wat de nieuwste afleveringen te weeg gaan brengen. We houden het in de gaten! 

Locke & Key seizoen 2 is vanaf oktober te zien op Netflix. Wanneer in oktober hoor je later.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.