Lupin

De Franse mysteriethriller Lupin verovert momenteel alle harten van de Netflix-gebruikers, maar kijkers vragen zich na de spannende cliffhanger massaal af: wanneer kunnen we eigenlijk de andere afleveringen van het eerste seizoen zien? Nou, daar is nu een antwoord op! 

Article continues after the ad

Althans, wanneer precies weten we helaas nog niet, maar Netflix onthult zojuist dat het tweede deel al in de zomer van 2021 verschijnt. "Hij is je namelijk altijd één stap voor", aldus de streamingdienst.

Hij is je altijd één stap voor. Lupin seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix.

Geplaatst door Netflix op Donderdag 28 januari 2021Op zoek naar gerechtigheid

De hitserie Lupin draait om Assane Diop, de enige zoon van een immigrant. Met een vader die vals beschuldigd is van een misdaad en daardoor uit schaamte zelfmoord heeft gepleegd, heeft hij het niet altijd even makkelijk gehad in zijn jeugd. Toch heeft hij aan 'opgeven' geen boodschap. Zo'n vijfentwintig jaar na dato zinspeelt hij namelijk nog altijd op gerechtigheid voor zijn vader. Om dit te bereiken laat hij zich inspireren door het verhaal van Arène Lupin, een dief van het eerste uur. En dat is pas het begin.


Record na record

Wij beoordelen deze Netflix-reeks met maar liefst vier sterren en waardeerden de unieke combinatie van het rauwe realisme van Franse films met de ongeloofwaardige avonturen uit Amerikaanse 'heist movies'. Daarom begrijpen wij maar al te goed dat deze serie momenteel record na record weet te verbreken, net als het hitsige kostuumdrama Bridgerton natuurlijk! Laat het tweede deel van het eerste seizoen daarom maar gauw komen. 

Het tweede deel van seizoen één verschijnt deze zomer.