We kunnen weer gaan genieten van pinguïnliefhebber Sam. Het vierde, en daarmee ook laatste seizoen, van Netflix-serie Atypical verschijnt namelijk op 9 juli!

Het komische tienerdrama gaat over de achttienjarige Sam (Keir Gilchrist) die net als zijn leeftijdsgenoten ook graag wil daten. Op zich niets mis mee, maar Sam is autistisch en dat maakt het allemaal nét wat ingewikkelder. Alsof daten nog niet lastig genoeg is…

Nieuwe foto’s

Hier alvast wat plaatjes omdat we weten dat jullie niet kunnen wachten”, plaatst Netflix op Instagram. Uit de foto’s kunnen we in ieder geval opmaken dat alle geliefde personages gewoon terugkeren. Sam en de fam (hé, dat rijmt!), zijn beste vriend Zahid en zijn (ex-)vriendin Paige zijn gewoon weer van de partij.

Article continues after the ad

Komt alles goed?

Nog ruim een maand wachten en dan weten we hoe het afloopt met Sam. Komt alles weer goed tussen zijn ouders? En hoe zit het met de opbloeiende relatie van Casey en Izzie? We hopen dat alle losse eindjes in dit laatste seizoen aan elkaar worden geknoopt. In de tussentijd moeten we misschien even ons geheugen opfrissen, dus bingen it is!

Het vierde seizoen van Atypical is vanaf 9 juli te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.