The Bold Type

We konden de eerste vier seizoenen van The Bold Type al helemaal kapotbingen op Videoland (en op Netflix), maar helaas komt er binnenkort een eind aan al het moois. Het goede nieuws is dat seizoen 5 binnenkort naar Videoland komt, maar het slechte nieuws... is dat dit ook meteen het allerlaatste seizoen is.

Article continues after the ad

The Bold Type seizoen 5 op Videoland

Oké, fans, opgelet: vanaf 28 mei - twee dagen na de US-release - is het zover. Dan zie je wekelijks een nieuwe aflevering van het afscheidsseizoen van The Bold Type.

Waar gaat seizoen 5 over?

Videoland zit ons al helemaal te teasen met een vlammende beschrijving voor seizoen 5. "In het laatste seizoen zien we hoe Richard en Sutton zichzelf eerst moeten ontdekken om erachter te komen of de liefde tussen hen definitief over is. Jane blijft leren hoe het is om een bedrijf te runnen. Ze komt erachter dat het belangrijk is haar privé- en werkleven gescheiden te houden."

Lukt het haar om de baas te blijven van Scarlet? Dat is de grote vraag. En hoe zit het met Kat? "Zal zij de wereld veroveren met haar ongelofelijke presentatie talent? Tipje van de sluier: naast de drie leading ladies is ook Nikohl Boosheri (Adena) weer te zien in dit seizoen."


Wat is The Bold Type?

Geen idee waar we het over hebben? No problem, we trekken je graag onder je steentje vandaan. Dit komische drama met fijne LGBT-invloeden gaat over beste vriendinnen Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) en Sutton (Meghan Fathy) die in New York werken voor het fictieve tijdschrift Scarlet.

En dat gaat niet zonder de nodige spanning en plottwists. Terwijl Jane werkt aan een artikel over haar ex-vriend, ontmoet Kat een lesbische fotografe en heeft Sutton in het geheim een affaire met een bestuurslid van Scarlet.

Check hier welke films en series nog meer naar Videoland komen in mei. En oh ja, als je geen Videoland hebt: The Bold Type staat óók op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.