Huub Stapel in Flikken Rotterdam Seizoen 5 op AVROTROS

De fans hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort is het dan zover: de terugkeer van Flikken Rotterdam.

Moordenaars en drugdealers

In 2016 ging Flikken Rotterdam van start. Zoals de titel al weggeeft, volgen we in deze politieserie een aantal agenten die het in de Maasstad opnemen tegen moordenaars, drugdealers en andere criminelen. Begin dit jaar werd alweer het vijfde seizoen van Flikken Rotterdam aangekondigd… en we weten nu ook eindelijk wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn!

Cast Flikken Rotterdam: Seizoen 5

Op de officiële Instagram-pagina van Flikken Rotterdam is te lezen dat de opnames van het nieuwe hoofdstuk gisteren zijn afgerond. Seizoen 5 van de AVTROTROS-serie gaat op 3 september in première. Over de plot is nog weinig bekend, maar vaste castleden Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Huub Stapel, Ortál Vriend en Cees Geel zullen opnieuw hun opwachting maken in het nieuwe seizoen.
 

Article continues after the ad


Flikken Maastricht

Voor de fans van Flikken Rotterdam kan de populaire politieserie niet snel genoeg terugkeren. Het vorige seizoen stamt alweer uit najaar 2019. In de tussentijd konden de liefhebbers gelukkig altijd nog terugvallen op publieksfavoriet Flikken Maastricht. Het is helaas nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van die geliefde AVROTROS-serie terugkeert op tv.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.