Dark

Yes! We weten eindelijk wanneer het nieuwe seizoen van Dark op Netflix komt! De streamingdienst deelt ook de eerste beelden van seizoen 3.

De releasedatum

Het derde en laatste seizoen van Dark staat 27 juni op Netflix en als we de trailer mogen geloven, wordt dit hun spannendste seizoen ooit! Jonas komt terug in een nieuwe vreemde dimensie en het is de vraag wat voor invloed dit heeft op zijn lot. De achtergebleven personages zoeken naar een manier om niet alleen de tijd te buigen maar ook de ruimte. Bizar! Nog even wachten tot 27 juni, dan weten we hoe dat afloopt.

 

Eerste Duitse Netflix Original

De serie was weliswaar de eerste Duitse Netflix Original, het werd een van de grootste hits voor de streamingdienst. De serie trok niet alleen in Duitsland massaal kijkers, maar viel ook internationaal in de smaak. Helaas komt aan alles een eind want dit is het laatste seizoen, en dus ook de laatste keer dat we kunnen wegkijken van de freaky beelden. 

Article continues after the ad

Netflix maakte recent alle releasedata voor juni bekend. En ook voor The Umbrella Academy kunnen we beginnen af te strepen op onze kalender!