Ronnie Flex in I Can See Your Voice

In de eerste aflevering van RTL's nieuwe hysterische tv-hit I Can See Your Voice zat Ronnie Flex nog in het BN'er-panel, maar in de aflevering daarna én in die van vanavond schittert hij door afwezigheid. Waarom is hij plots vervangen door cabaretier Najib Amhali?

Article continues after the ad

De door Carlo Boszhard gepresenteerde zangshow scoort de pannen van het dak. En dat komt ongetwijfeld ook door het lekker hysterische panel, dat elke week de valse kraaien van de nachtegaaltjes probeert te scheiden. RTL liet ons voor de show startte weten dat Jeroen van Koningsbrugge, Fred van Leer, Marieke Elsinga, Samantha Steenwijk én dus ook hitmachine Ronnie Flex het vaste panel vormen. Toch zien we nu al twee weken Najib op Ronnie's plek. Daar is een duidelijke reden voor, zo blijkt na onderzoek van Televizier. 


Ronnie Flex even niet in I Can See Your Voice

Het tv-tijdschrift besloot om even polshoogte te nemen bij RTL. Nou, wat blijkt? Ronnie kreeg voor de opnames te horen dat hij in de buurt was geweest van een met corona besmet persoon. Daarom besloot hij preventief in zelfquarantaine te gaan

Wanneer komt Ronnie terug?

RTL legt uit waarom er een vervanger moest komen. "Omdat het een grote productie is met gastartiesten, fans, kandidaten, productiemedewerkers en andere crewleden achter de schermen konden de opnamen helaas niet worden verplaatst", zo meldt een woordvoerster van de zender. Ronnie zit in aflevering 4, te zien op 19 november, gewoon weer op zijn plekkie in I Can See Your Voice!

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.