Sylvie Meis en Niclas Castello

Sylvie Meis gaat sinds enige tijd door het leven als 'mevrouw Castello' en dat bevalt maar wat goed, reageerde ze gisteren in RTL Boulevard. Toch had het huwelijk niet alleen maar ups. Zo weigerde Niclas zijn gezicht te laten zien op (bijna alle) trouwfoto's. Maar waarom eigenlijk?

Article continues after the ad

Kunstenaar Niclas - die eigenlijk helemaal geen Niclas heet -  zat zich naar verluidt kapot te ergeren op de bruiloft zelf, zo verklapte weekblad Weekend eerder en dat zou komen door de brutale paparazzi. Dat verhaal klinkt steeds geloofwaardiger nu ook Sylvie zelf heeft bevestigd dat menig paparazzo zijn boekje ver te buiten ging op de trouwdag van haar en Niclas. Ook onthult ze nu waarom haar hubby toch zo gek poseert op hun trouwfoto's.

'Juridische keuze'

Kijk maar eens naar de foto's hieronder. Niclas laat op geen enkel moment zijn gezicht zien. Op een van de beelden is zelfs - vrij hilarisch - te zien hoe Sylvie's arm het gezicht van Niclas afdekt. Op een ander moment doet een lap schaduw zijn werk. Nou ja, een tikkie vreemd beeld, maar volgens Sylvie is er wel een goede reden voor, zo onthult ze tegenover RTL Boulevard. "Het is een juridische keuze", legt ze uit.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Castello’s ❤️ Married the love of my life @sylviemeis #photocred @tali__photography

Een bericht gedeeld door Niclas Castello (@niclas.castello) op

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s get this party started 🎉 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet The Castello’s 👰🏼🤵🏻 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Face-off

"We willen onze relatie zoveel als mogelijk privé houden. Die slag heb ik allang verloren, dat weten we allemaal, maar hij nog niet", gaat Sylvie verder. "En hij kan dat nog steeds afschermen door ervoor te kiezen niet met zijn gezicht op Instagram gepost te worden." Daarover gesproken: het lijkt erop dat Niclas het niet zo nauw neemt met zijn eigen regel. Daags na de bruiloft zette 'ie gewoon zelf een nieuwe pica op insta zonder - ja, je raadt het al - zijn face te bedekken. Of gaat het alleen om foto's waar het getrouwde stel samen op staat?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iconic moments #picasso #niclascastello

Een bericht gedeeld door Niclas Castello (@niclas.castello) op