Anouk in Jinek

The Voice of Holland-coach Anouk (aka 'het beste jurylid van Nederland') zat gisteren voor het eerst sinds 2019 weer eens in een talkshow! Bij Jinek vertelde ze onder meer dat haar gemillimeterde look heus niet alleen maar een fashionstatement is.

Article continues after the ad

Anouk maakte diepte indruk bij kijkers met de twee nummers die ze, nog net niet ín het gezicht van Eva, live aan tafel zong. Het gesprek begon alleen met - hoe kan het ook anders - met die kale look die ze nu al een tijdje rockt.

Anouk 2.0

Anouk gaf ons Sinéad O'Connor-vibes, maar de look blijkt eerder noodzaak dan een fashionstatement. De zangeres legde Eva uit dat ze een PPD-allergie heeft. Ze is allergisch voor deze stof die ook in haarverf zit. En dus moesten de gekleurde lokken eraf. "Ik voelde me daar zó beroerd door, dat ik dacht: ik ga het er af halen. M’n hele gezicht zette op; je herkent me helemaal niet meer.


The Voice of Holland

2022 ziet er voor Anouk héél anders uit dan de ellendige corona-periodes van 2020 en 2021. Zo knalt ze erin met een concert op het Malieveld, een nieuw album en zien we haar ook weer terug in een nieuw Voice-seizoen. Gelukkig maar: The Voice zonder Anouk is niet meer voor te stellen. Wie hoopt op knetterende discussies met de nieuwe coach Glennis Grace, kan zijn innerlijke ramptoerist alvast temperen: Anouk en Glennis gingen erg lekker tijdens de opnames

Jinek is elke werkdag om 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.