Roxeanne Hazes

We speculeerden eerder al over de oorzaak van de jarenlange radiostilte tussen André en zus Roxeanne Hazes. Of dat waar was? De twee - die elkaar weer helemaal hebben gevonden - onthullen nu de échte reden van hun ruzie.

Article continues after the ad

Weekblad Privé pakte vanochtend groots uit met beelden en interviews over de hereniging tussen de Hazes broer en zus. Wat we nu ook te weten zijn gekomen, is wáárom de ooit zo hechte familie uit elkaar groeide. Dat had namelijk te maken met Monique Westenberg, André's grote liefde.

Excuses gemaakt

"Ze heeft altijd achter mijn moeder gestaan. Zo is het en niet anders", zegt André in de Privé. "Ma had het natuurlijk gewoon niet met Moon, dat was geen match. Ik koos gewoon voor mijn vrouw en Rox voor haar moeder." Roxeanne bood recent haar excuses aan voor de manier waarop ze zich toen opstelde.


Hereniging

Roxeanne ging door het stof bij haar broertje. "Er zijn redenen waarom ik destijds niet achter hem ben blijven staan. Ik wil niet zeggen dat dit goede redenen waren. De fout ligt wel degelijk bij mij." De zangeres zegt dat ze niet van één kant van het verhaal moest uitgaan. "Hierdoor hebben we elkaar al die jaren niet gezien en hebben we heel veel mooie momenten van elkaar gemist. Alleen maar omdat ik partijdig was in deze situatie. Ik stond achter mijn moeder."

Eind goed, al goed

André vindt het hartstikke fijn dat de relatie met zijn zus weer is hersteld. Haar woorden kwamen binnen. "En de woorden dat ze nu anders over de situatie denkt, omdat ze zelf moeder is. ‘Ik stond achter ma, maar dat had ik nooit moeten doen. Je bent mijn broertje en ik ben je te lang kwijt geweest.’ Dan heb je mij en dan is het weer goed. Daar ben ik enorm blij mee. Dat meen ik echt."