Peking Express is binnenkort terug! En oud-nieuwslezer Rik van de Westelaken gaat het avontuurlijke programma niet alleen presenteren. Zijn co-host is namelijk... Sean Dhondt!

Article continues after the ad

Sean Dhondt

De Vlaamse presentator en muzikant Sean Dhondt en Rik van de Westelaken kwamen vandaag voor het eerst bij elkaar voor een geheime missie! Samen presenteren ze het nieuwe seizoen van het legendarische programma Peking Express presenteren. Rik postte een foto op Instagram met zijn nieuwe partner in crime en schreef erbij: "Mag ik jullie voorstellen: mijn zeer charmante co-host van #pekingexpress". Sean presenteerde eerder The Voice van Vlaanderen en The Ultimate Dance Battle samen met Lieke van Lexmond.

Peking Express

In dit avontuurlijke realityprogramma strijden duo’s tegen elkaar tijdens een uitdagende reis. Met extreem weinig budget liften ze door verschillende verre landen en culturen naar een bestemming die elke dag anders is. Dit gaat in hoog tempo want wie als laatste het doel bereikt, wordt geëlimineerd. Alleen het sterkste en slimste duo maakt kans als eerste te finishen en de grote winnaar van Peking Express 2017 te worden.

In het voorjaar van 2017 komt Peking Express weer op de buis.