eddy zoey dit is mijn keus

Dit Is Mijn Keus ging vanavond van start. Kijkers weten niet goed wat ze van het tv-programma vinden… Behalve dan dat het format hen heel erg bekend voorkomt!

Dit Is Mijn Keus met Eddy Zoëy

Vanavond was de eerste aflevering van Dit Is Mijn Keus te zien. In dit tv-programma spreekt Eddy Zoëy met de gasten over hun spraakmakende levenskeuzes. De uitzending van vanavond stond in het teken van extreme fetisjen. De ene gast had een fetisj voor leer, een ander kleedde zich graag als een puppy en de volgende at grote hoeveelheden ongezond voedsel.

'De nieuwe Jerry Springer Show'

De spraakmakende gasten vertelden in Dit Is Mijn Keus open en eerlijk over hun fetisjen. Daarbij mocht het publiek vragen stellen. En dat format doet de kijkers heel erg denken aan de spraakmakende praatprogramma’s uit de jaren 90, zoals onze eigen Catherine Keyl, Ricki Lake en Jerry Springer – check hier de beste gevechten uit die talkshow. Is dat erg? De meningen zijn verdeeld:

Dit Is Mijn Keus is elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Meer Eddy Zoëy? Hij nam de presentatie van Ranking the Stars over van Paul de LeeuwHeel erg lekker gaat dat echter nog niet.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.