Peer en Biran, Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een Prikkie komt terug op tv eind deze maand, maar alleen niet met Frank en Rogier als presentatoren. Een nieuw duo neemt het dit seizoen van ze over. Maak kennis met interieurontwerpers Peer en Brian uit Brabant!

Brabantse gezelligheid

Peer en Brian nemen het stokje dus over van Frank en Rogier, die vorig jaar overstapten naar RTL. De vrolijke Brabo's gaan naar eigen zeggen een andere draai geven aan het programma. Maar zij kunnen zich natuurlijk veel beter zelf voorstellen:

 

Article continues after the ad

Het idee blijft wel hetzelfde. Peer en Brian gaan op pad om zoveel mogelijk woonkamers om te toveren tot ware paleisjes. En dat wordt nog moeilijk, want ze mogen maar 250 euro uitgeven per woonkamer!

Die uitdaging gaan ze maar al te graag aan. "Normaal gesproken ontwerpen we interieurs voor mensen die niet gek opkijken van een dubbeltje meer of minder. We vinden het mooi om voor dit programma mensen te mogen helpen met een klein budget", vertelt Brian vrolijk. "Peer en ik hopen veel Brabantse warmte en gezelligheid in het interieur van deze mensen aan te brengen. We zijn al druk bezig met de opnames en vinden het onwijs leuk om te doen!"

Grote schoenen te vullen

De interieurontwerpers hebben wel grote schoenen te vullen. Maar liefst 4 jaar lang maakten Frank en Rogier grote indruk bij de kijkers van Paleis voor een Prikkie. Nu zijn ze voor RTL een eigen interieurprogramma aan het maken. 

Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf woensdag 26 augustus te zien op SBS6.