Fotograaf
William Rutten
Het perfecte plaatje 2020

Er komt een hoop nieuwe content op de buis in oktober, daarom maken wij elke maand een lijst zodat jij weet wat er start. Plof op de bank en mis deze 16 programma’s niet!

3 oktober

Heel Holland Bakt Kids - 19:25 uur op NPO Zapp.

Na het succes van Heel Holland Bakt kon een spin-off niet ontbreken. Kinderen mogen dit jaar de strijd met elkaar aangaan om de beste thuisbakker te worden. Maar dat doen ze niet alleen: de kandidaten vormen een team met hun vader, moeder of andere volwassene waarmee ze in één huis wonen.

 

5 oktober

Waar is de Mol? - 21:30 uur op SBS 6

We weten al waar de Mol is dit jaar, namelijk lekker op eigen bodem. Johnny de Mol gaat in dit jubileumseizoen onder andere op bezoek bij Johan Derksen in zijn eigen Drenthe. Ook reist hij naar het mooie Ameland met Gordon. Vijftien jaar na de eerste aflevering is het onbevangene er volgens Johnny wel af, maar dat maakt het laatste seizoen vast niet minder mooi!

 

6 oktober

Hij is een Zij - 21:15 uur op NPO 3

Jan Kooijman volgt ook dit seizoen weer jonge transgender personen in hun dagelijks leven en tijdens hun transitie. Finn, Inaya, Ilona, Jules, Emma, Maria, Nanoah, en Anne praten over hun lange weg vol ups en downs. Na het seizoen wordt deelneemster Anne verder gevolgd. Haar special is op 24 november te zien.

Article continues after the ad
 

8 oktober

Gouden Televizier-Ring Gala 2020 - 20:55 uur op NPO 1

Wie gaat er dit jaar naar huis met dé televisieprijs van het jaar? Nou, Tim Hofman zit in ieder geval goed. Hij is genomineerd in drie (!) categorieën (met Over mijn lijk, #BOOS en zelf als presentator). Maar pakt hij die felbegeerde Gouden Televizier-Ring of gaat het team van Nick, Simon & Kees: Homeward Bound of Beste Zangers ermee vandoor? 

 
Alle winnaars van het Televizier-Ster Gala in 2019 kan je hier vinden.

11 oktober

Wie van de 3 - 20:30 uur op SBS 6

Welke BN’er is de beste detective? Wie kan de echte zwemleraar kiezen uit drie kandidaten? SBS 6 blaast het legendarische tv-spelletje Wie van de 3? nieuw leven in met presentatrice Wendy van Dijk en paneleden Najib Amhali, Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Martien Meiland.

 

13 oktober

Het Perfecte Plaatje - 20:30 uur op RTL 4

Tijl Beckand deelt ook dit jaar weer een hoop camera’s uit aan BN’ers. Dit seizoen is het aan Stefano Keizers, Patricia Paay, Janny van der Heijden, Raymond van Barneveld, Miljuschka Witzenhausen, Bibi Breijman, Bert van Leeuwen, Victoria Koblenko en Soy Kroon om het perfecte plaatje te schieten.

 

18 oktober

Vliegende Hollanders - 21:20 uur op NPO 1

CGI-vliegtuigen en lekker veel drama. De nieuwe serie Vliegende Hollanders speelt zich af tijdens de begindagen van de Nederlandse commerciële luchtvaart. Vliegtuigbouwer Anthony Fokker (Fedja van Huêt) en oprichter van de KLM Albert Plesman (Daan Schuurmans) spelen de luchtvaartpioniers.

 

18 oktober 

Ondersteboven van Afrika - 20:35 uur op NPO 2

Waldemar Torenstra crost met zijn motor door tien landen van Kaapstad naar Caïro. Onderweg gaan de acteur en zijn filmcrew in 90 dagen op zoek naar de onontdekte verhalen van het indrukwekkende continent.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friends for a day #onderstebovenvanafrika

A post shared by Waldemar Torenstra (@waldemartorenstra) on

 

19 oktober

De wereld van morgen - 21:25 uur op NPO 1

Vliegende auto’s, eten uit de printer en samen slapen met een robot. Welke technologie gaat onze levens in de toekomst makkelijker maken? Harm Edens vertelt over de nieuwste uitvindingen in een special die dit jaar wordt uitgezonden tijdens de Klimaatweek.

 

20 oktober

Fred van Leer: Alles uit de kast - 20:30 uur op TLC

Ook in het derde seizoen worden vrouwen door Fred van Leer onder handen genomen. Maar de stylist gaat verder dan kledingtips: de échte make-over zit natuurlijk aan de binnenkant. Het is zijn missie om de buitenkant van achttien vrouwen te veranderen, zodat zij vanbinnen ook een verandering doormaken en hun zelfvertrouwen weer kunnen terugvinden.

 

24 oktober

Even tot hier - 21:40 uur op NPO 1

Niels van der Laan en Jeroen Woe bespreken in het satirische programma de opvallendste gebeurtenissen uit de week. Dit alles gaat gepaard met gezang van het duo en een aantal muzikale verrassingsoptredens van artiesten. Het hoogtepunt in elke aflevering? Moeilijke onderwerpen die worden uitgelegd met een liedje in 1 minuut.

 

25 oktober

Postcode Loterij Eén tegen 50 - 20:00 uur op RTL 4

Aangezien de opnamestudio niet groot genoeg was voor 100 tegenstanders op 1,5 meter afstand, gaat de quiz verder onder Eén tegen 50. Gelukkig blijft het spelletje hetzelfde. Eén kandidaat moet de rest van de deelnemers verslaan.

 

28 oktober

Borsato's Budget Bruiloft - 20:30 op RTL 5

Mary Borsato neemt de rol van weddingplanner op zich, speciaal voor stellen met een klein budget. Samen met onderneemster Betty de Groot doet zij er alles aan om op een creatieve manier toch de droombruiloft waar te maken.

 

29 oktober

I Can See Your Voice - 20:30 uur op RTL 4

Is het een nachtegaal of een valse kraai? Zes kandidaten moeten er alles aan doen om het panel te overtuigen van hun zangkunst. Vijf kandidaten vallen tijdens de show af, waarna de overgebleven deelnemer een duet mag zingen met de gastartiest. Pas dan wordt duidelijk of de persoon een gouden strot heeft of dat de jury (Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk) een verkeerde keuze heeft gemaakt.

 

30 oktober

Serenade van Stef - 16:45 uur op NPO 1

In deze 7-delige serie ontmoet Stef Bos mensen die vroeger problemen hebben gehad door geweld, verslaving of gewoon ‘domme pech’. Na elke ontmoeting pakt de zanger zijn schrijfblok en maakt met zijn band een lied voor de gast.

Wist je dat Stef Bos bijna niet mee had gedaan aan het nieuwe seizoen Beste Zangers? Je leest hier alles over zijn beslissing.

31 oktober

Kamp Van Koningsbrugge - 20:30 uur op NPO 1

Jeroen van Koningsbrugge stoomt in het programma vijftien kandidaten klaar voor de selectiemethodes van de Special Forces, de best getrainde militaire eenheid van ons land. Wie zijn mentaal en fysiek sterk genoeg om de test aan te kunnen?

Niet alleen op tv is er veel leuks te zien. Ook de on demand diensten hebben genoeg te bieden. Dit is er nieuw op Netflix in oktober. En de beste films die de streamingdienst te bieden heeft vind je hier!