Oh, wat een jaar

Er komen een hoop nieuwe programma’s op de buis in november, daarom maken wij elke maand een lijst zodat jij precies weet wat je niet moet missen. Welke van deze 11 shows ga jij kijken?

05 november

Ali B op Volle Toeren – 20:25 uur op NPO1

Ali B is terug met een nieuw seizoen Ali B op Volle Toeren. Het laatste seizoen werd uitgezonden in 2016. Tijd voor nieuwe afleveringen dus! De eerste duo’s zijn al bekend: Trijntje Oosterhuis en Leafs gaan samen karaoke zingen en Numidia neemt Edsilia Rombley mee naar de dansschool om haar wat moves te leren. En welk nummer zingen Patricia Paay en Famke Louise samen?

 

07 november

Oh, wat een jaar! – 20:00 uur op RTL4

Het programma waar Linda de Mol en Chantal Janzen ruzie om hebben is terug. Chantal Janzen reist in Oh, wat een jaar! samen met Ruben Nicolai en Carlo Boszhard terug naar een iconisch jaar. Welke tijden we gaan herbeleven is nog niet bekend, misschien dat het tijdperk te raden valt uit de mysterieuze persfoto?

Oud-presentatrice Linda en teamcaptains Ruben en Jeroen zingen hits uit het jaar 1996.

Article continues after the ad
 

07 november

Wie het laatst lacht – 20:00 uur op SBS6

Chantal krijgt concurrentie op de zaterdagavond van Wendy van Dijk. Zij presenteert het SBS verborgen camera-programma Wie het laatst lacht. In het tweede seizoen neemt ze opnieuw BN’ers en onbekende Nederlanders in de maling met haar typetjes à la Ushi.

Vorig seizoen was Romy Monteiro de sjaak. Zij had wel een heel bizar interview met een zogenaamde Fox-presentator.

08 november

Pauw komt binnen - 22:15 uur op NPO1

Jeroen Pauw is nog helemaal niet klaar met de talkshow-wereld. Eerder dit jaar keerde hij terug om Op1 te versterken, dit keer komt hij terug met een eigen talkshow. Alleen ontvangt hij zoals de andere talkshows geen mensen in de studio, maar gaat zelf bij ze langs.

 

08 november

First Dates Special – 20:25 uur op NPO3

First Dates met BN’ers is terug! Na Giel Beelen is het onder andere de beurt aan Irene van der Laar, Johan Vlemmix, Kasper Paalman, Jasmine Sendar en Jill van Dooren om de liefde van hun leven te vinden. Op 8, 15 en 22 november ontvangen gastheer Sergio en barman Victor de BN'ers in het First Dates-restaurant.

Johan Vlemmix, First Dates

 

09 november

Alle Hens aan Dek – 20:30 uur op SBS6

SBS6 heeft weer een gekke nieuwe reality-show op de planning. In Alle Hens aan Dek gaan Imanuelle Grives, Victor Reinier, Marco Kroon, Rintje Ritsma en Chateau Meiland-Caroline van Eeden samen zeilen.

 

09 november

BEAU – 22:00 uur op RTL4

Beau van Erven Dorens neemt het talkshow-stokje weer over van Eva Jinek. Hij neemt in het derde seizoen van BEAU weer elke avond op geheel eigen wijze de dag door met kijkers en actuele gasten. Om je alvast voor te bereiden op het nieuwe seizoen zijn dit de acht onvergetelijkste tv-momenten van Beau.

 

16 november

100 jaar jong – 21:30 uur op SBS6

In een nieuw seizoen van 100 Jaar Jong volgt Gordon weer een stel aandoenlijke en interessante Nederlanders die de 100 jaar hebben aangetikt. Wat is het geheim waardoor ze die magische leeftijd hebben bereikt? Zo gaat hij op pad met de 104-jarige Riek, die hij op Instagram “met recht een levende legende!” noemt.

 

17 november

Hij is een zij special: Het Transgenderhotel – 21:15 uur op NPO3

Jan Kooijman volgt Anne, die eerder in Hij is een Zij te zien was. Anne laat in een Belgische kliniek een ingrijpende gezichtsoperatie uitvoeren. Deze locatie wordt bezocht door transvrouwen van over de hele wereld. Anne verblijft een week in het hotel boven de zaak en maakt kennis met diverse transvrouwen.

 

20 november

The Voice of Holland – 20:00 uur op RTL4

Er komt ook weer een nieuw seizoen van The Voice of Holland op tv! Waylon, Jan Smit, en Ali B zijn van de partij. Ook Anouk keert gelukkig terug als jurylid. Martijn en Chantal praten de talentenjacht aan elkaar.

De terechte winnares van vorig jaar was Sophia Kruithof. Wij zochten uit wat er in het afgelopen jaar met de zangeres gebeurd is.

 

27 november

Floortje Blijft Hier – 21:15 uur op NPO1

Ook in het tweede seizoen van Floortje Blijft Hier bezoekt de presentatrice mensen in Nederland. Ze gaat langs bij Nederlanders die gekozen hebben voor een leven waarin duurzaamheid en de natuur centraal staan.

In november is er nog veel meer te zien! Wat dacht je van de releases op Netflix? Ook Videoland voegt elke week nieuwe titels toe.