Het is weer wintertijd oftewel tijd om hele dagen op de bank tv te kijken. Er komen namelijk weer genoeg nieuwe programma's die je in november niet mag missen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Article continues after the ad

Zaterdag 2 november

Pauls Nummer 1 Show  - 20.00 uur op RTL 4

Na het presenteren van hitprogramma Ranking the Stars begint Paul de Leeuw met een nieuw programma: Pauls Nummer 1 Show. Hierin gaan 3 gasten, die allemaal 1 ding gemeen hebben, de strijd tegen elkaar aan in een interessante quiz. Met natuurlijk de grappen van Paul de Leeuw die we van hem gewend zijn, alhoewel hij met de 'huisdealer' van Wendy van Dijk wel wat ver ging...

Maandag 4 november

Opgezadeld met Britt - 20.30 uur op SBS6

Houd je van paarden? Dan moet je Opgezadeld met Britt zeker kijken. In het programma, dat later wordt uitgezonden door de extra afleveringen van Chateau meiland, traint Britt voor het NK Dressuur met haar paard George. 

 

Maandag 11 november

Het Sinterklaasjournaal - 18.00 uur op Zapp

December komt steeds dichterbij en dat betekent dus ook dat het hele Sinterklaasavontuur weer in Nederland wordt aangewakkerd. De kids blijven met het Sinterklaasjournaal op de hoogte van de status van hun cadeautjes! Dit jaar geen Zwarte Pieten meer, enkel Roetveegpieten zijn te zien in het journaal en bij de intocht.

 

Donderdag 14 november

For One Night Only: He-le-maal Naakt -  20.30 uur op Net5

Oeh la la... 8 BN'ers gaan helemaal uit de kleren met een goed doel voor ogen: meer aandacht creëren rondom prostaat- en teelbalkanker. De mannen laten in een striptease hun geslachtsdelen zien en dat moet je maar net durven: dit zijn de BN'ers die naakt gaan.

 

Donderdag 21 november

Onze Jongens op Java - 20.25 uur op NPO 2

Deze documentairereeks van Coen Verbaak gaat over de Nederlandse KNIL-militairen in Indonesië. De meeste Indië-veteranen die het overleefden, vertelden de buitenwereld nooit over wat ze in Indië meemaakten. Nu vertellen 14 veteranen toch hun verhaal. 

Maandag 25 november 

Met het Mes op Tafel - 19.50 uur op MAX

Er zijn al heel wat seizoenen voorbijgegaan van Met het Mes op Tafel, maar de quiz gaat nog steeds door! Het wordt blijkbaar ook steeds spectaculairder want bij het afgelopen seizoen begon Herman van der Zandt het nummer Walk this Way mee te rappen! Wat komt er dit seizoen? Misschien een sing-a-long van Frozens Let It Go? 

 

Maandag 25 november

RICO - 21.30 uur op SBS6

Rico Verhoeven heeft een eigen realityserie! Rico's voorbereidingen voor het gevecht tegen rivaal Badr Hari, zijn de focus van de serie. Maar we zien deze vechtersbaas niet alleen klappen uitdelen, hij geeft ook een kijkje in zijn persoonlijke leven. Tussen het trainen door moet hij namelijk nog wel tijd vrijmaken voor zijn vrouw en kinderen. 

Zaterdag 30 november

Komt een Man bij de Dokter - 21.30 uur op SBS6

Al jarenlang doen de komische sketches van Komt een Man bij de Dokter het goed bij het publiek, zoals deze, die een online hit werd. Nu kun je weer naar een nieuw seizoen kijken!