We Want More

Er komt een einde aan Temptation Island, het Chateau gaat voor de zomer op slot en we komen erachter wie de grote winnaar wordt van The Voice Kids! De komende maand zit vol grote finale's, maar is ook de start van veel nieuws! Dit zijn de programma's die je in juni niet mag missen! 

1 juni

Ik weet er alles van! -  20:00 uur op RTL 4

Na de finale van LEGO Masters, trekt Ruben Nicolai opnieuw de presentatieschoenen aan voor het tweede seizoen van Ik weet er alles van! De quiz (die GTST moet gaan vervangen) test elke week de kennis van 6 kandidaten in een 4 dagen lange strijd om de winst. Ze moeten niet alleen veel weten over hun eigen onderwerp, maar ook over de andere onderwerpen. 

 

3 juni

Temptation Island Slot - 20:30 uur op RTL 5

De realityshow die een beetje op een soap begon te lijken, komt bijna tot een eind. Na heftige kampvuurbeelden en veel kwade kijkers, zijn de deelnemers eindelijk weer thuis. Het is inmiddels 3 maanden na de opnames op het eiland van verleiding en de koppels blikken terug op hun ervaringen. We zagen eerder al dat niet alle koppels de ultieme relatietest overleefden, maar heeft het programma ook nieuwe liefdes gecreëerd?

 

Article continues after the ad

5 juni

The Voice Kids finale - 20:00 uur op RTL 4

Na vele Blind Auditions, heldhaftige Battles en spannende Knocktouts, is het eindelijk zover. De 4 overgebleven kandidaten vechten het uit in deze (iets andere) allesbepalende finale. Welk gouden keeltje sleept zo de hoofdprijs in de wacht? Welke coach ( Marco zit de finale uit om persoonlijke redenen) heeft een jaar lang bragging rights? En bewijst Rogier zich ondanks de boze fans alsnog ?

 

8 juni

The Handmaid’s Tale - 21:00 uur op FOX

De mega-populaire serie maakt zijn Nederlandse tv-debuut op FOX! Het verhaal speelt zich af in de toekomst, waar vruchtbare vrouwen alleen maar gebruikt worden om kinderen te baren voor de elite mannen. De vrouwen worden zo gebrainwasht, dat ze ervan overtuigd zijn dat dit het beste is voor de wereld. Maar niet iedereen is het hiermee eens, en er begint steeds meer opstand te komen tegen deze manier van leven.

 

8 juni

Chateau Meiland Slot - 20:30 uur op SBS6

Wat ergggg! We moeten afscheid nemen van de meest hysterische familie van Nederland (voor dit seizoen dan). Na alle coronastress en chaotische lente-opruimingen verdienen de Meilandjes wel wat rust om lekker te wijnen, wijnen, wijnen! We zijn benieuwd hoe de familie Meiland de zomer ingaat. Ze doen dat weer op hun eigen prettig gestoorde manier.

 

12 juni

We Want More - 20:30 uur op SBS6

We krijgen nog een zangwedstrijd van John de Mol! De sterrenjury met André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Davina Michelle, Ali B en Henk Poort is er helemaal klaar voor de talenten te begeleiden. En winnen willen ze want de nummer 1 gaat ervan door met maar liefst 100.000 euro! De wedstrijd zou eigenlijk 28 maart starten maar werd door de coronacrisis uitgesteld. Wendy van Dijk en Johny de Mol mogen dit nieuwe muziekspektakel aan elkaar praten.

 

14 juni

Killing Eve seizoen 3 -  22:00 uur op NPO 3

Het derde seizoen van Killing Eve wordt nog intenser dan de eerste 2! De obsessie tussen Villanelle en Eve is alleen maar gegroeid en de heftige gebeurtenissen in hun leven helpen daar totaal niet bij. Door een schokkend overlijden wordt hun hele leven overhoop gegooid. Gaat dit ze vrienden, familie en loyaliteit kosten? 

 

Make or Break -  22:30 uur op RTL 5

Temptation Island 2.0! Krijg je ook geen genoeg van de ultieme relatie test en vind je al het drama ook zo geweldig? In Make or Break reizen 8 koppels af naar Mexico om daar hun relatie op de proef te stellen. Er zit alleen één twist aan: de koppels zijn tijdens hun verblijf even geen stel meer en nemen een break. Niks is off limits! Hoe gedragen de kandidaten zich op dates met anderen? Zijn ze wel met de juiste persoon? Dat wordt allemaal op de proef gesteld! 

 

15 juni

Married at First Sight: Second Chance - 20:30 uur op RTL 4

We zagen in Married at First Sight een hoop huwelijken al heel snel op de klippen lopen. Maar in MAFS: Second Chance krijgen een paar oud-kandidaten uit vorige seizoenen een tweede kans! Carlo Boszhard neemt de presentatie weer voor zich en zal proberen ex-kandidaten Milly, Marcel en Maxime aan een liefde te helpen! Het seizoen was eerder al te zien op Videoland, maar komt nu gratis en voor niets gewoon op de buis. 

MAFS Second Chance

Ook Netlflix heeft in juni veel nieuws te bieden! En voor de grootste releases op Ziggo, Amazon Prime, Pathé Thuis en Disney+ moet je hier even kijken! Zo kom je juni wel door toch?