The Last Kingdom

De tv-zenders hebben weer hun uiterste best gedaan om een uitstekende tv-maand te vullen. En dat is ze gelukt! Dit zijn de leukste programma's die er in juli op de buis te zien zijn!

5 juli

Eén tegen 50 - 20:00 uur op RTL 4

De coronaversie van Eén tegen honderd! Hetzelfde leuke spelprogramma van RTL 4 keert terug met Caroline Tensen, maar dan met 50 kandidaten in plaats van 100. Wel zo coronaproof hè. Dan zou je denken dat het spel makkelijker is als het aantal tegenspelers wordt gehalveerd, toch? Nee hoor, de kandidaat die (op 1,5 meter) naast Caroline staat, krijgt maar 2 escapes in plaats van 3. Oud en vertrouwd mag jij weer gezellig meedoen op de zondagavond, gewoon vanuit je bank! 

Beeld: RTL

Article continues after the ad

8 juli

Het Beste van Heel Holland Bakt - 20:30 uur op Omroep Max

Bakkers klaar? Bakken maar! Deze zomer hoef je niet in je eentje te bakken in de tropische temperaturen. In alle voorgaande seizoenen van HHB zagen we de meest geweldige baksels voorbijkomen. In Het Beste van Heel Holland Bakt zien we niet alleen deze geweldige creaties, maar ook de afleveringen waar het spectaculair misging. Dat wordt lachen! 

Beeld: MAX/Roland J. Reinders

13 juli 

First Dates Hotel - 19:30 uur op NPO 3

De liefdesprogramma's vliegen ons om de oren. Iedereen wil de liefde van hun leven vinden. Van De Bachelorette tot MAFS: Second Chance. Cupido werkt duidelijk overuren! Ook in het First Dates Hotel gaan vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Slaan de vonken over tijdens de blinddate? En wie brengen uiteindelijk samen de nacht door in het hotel? 

De Slimste Mens - 20:30 uur op NPO 2

Na First Dates Hotel zap je gewoon even door naar het volgende programma! Elke dag nemen verschillende BN'ers het tegen elkaar op om erachter te komen wie nou echt HET slimst is. Al kan niemand het natuurlijk beter dan de expert (en bromsnor) Maarten van Rossem. Presentator Philip Freriks praat het hele gebeuren weer aan elkaar en stelt alle loeimoeilijke vragen. Wie wordt dit seizoen De Slimste Mens?

Beeld: Stijn Ghijsen

19 juli

Zomergasten - 20:15 uur op NPO 2

De VPRO begon in 1988 (!) al met dit zomerse programma en vraagt elk jaar "inspirerende gasten om een avond lang fragmenten van hun keuze te laten toelichten." Iedere dag komt een nieuwe BN'er langs om geïnterviewd te worden door presentatrice Janine Abbring. De gasten van dit jaar worden deze week nog bekendgemaakt en worden dan hier toegevoegd.

 

22 Juli

The Last Kingdom Season 4 - 22:00 uur op BBC first

We hebben er lang op gewacht maar hij wordt dan eindelijk op tv uitgezonden! Seizoen 4 van deze historische dramaserie start wanneer Uhtred het nieuws binnenkrijgt dat Bebbanburgs verdediging ineen lijkt te storten door Schotse aanvallen. Heb je de serie nog niet gezien? Hier vind je 9 redenen waarom je daar snel verandering in moet brengen! Het vierde seizoen van The Last Kingdom begint 22 juli op BBC First. 

 

24 juli

Het Beste van 10 Jaar The Voice of Holland - 20:00 uur op RTL 4

Alweer 10 jaar geleden begon dit enorme zangfestijn. Nu is The Voice uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen waar elk jaar duizenden mensen zich voor opgeven, uitgebreid met speciale junior- en senior-varianten en het begon allemaal in ons kikkerlandje! In tien jaar komt er natuurlijk een hoop talent voorbij. In deze speciale editie van The Voice of Holland blikken we terug op de beste momenten uit de afgelopen seizoenen. 

Beeld: RTL/ William Rutten

 

27 juli

De Hit Kwis - 19:00 uur op NPO 1

Iedere dag leiden Romy Monteiro en Kees Tol dit muzikale feestje. De leukste meezingers, dansnummers en grootste hits komen voorbij. Alleen maar gezelligheid dus! Er doen drie kandidatenduo’s mee met drie spelrondes waarbij elke ronde een koppel afvalt. Welk team swingt zich zo naar de finale? 

Beeld: Avrotros/ Ruud baan

 

29 juli

Briljant! - 20:30 uur op RTL 4

De meest creatieve geesten en slimme uitvinders steken de handen uit de mouwen om te werken aan een schoner, duurzamer en gewoon beter Nederland. Onder leiding van John Williams moeten de kandidaten hun uitvinding pitchen bij de experts. Aan het eind van elke aflevering gaat de winnende pitch ervandoor met maar liefst 10.000 euro! Deze uitzendingen zijn een vervolg van afgelopen maart. Er werd toen maar 1 aflevering uitgezonden. 

Ook de on demand-wereld zit niet stil. Netflix zet een hoop nieuwe titels online deze maand en hier vind je de grootste releases op Ziggo, Pathé Thuis, Amazon Prime en Disney+ ! Vervelen is er niet bij in juli!