Er is in februari weer genoeg op tv om je te vermaken! Hieronder vind je een overzicht van de spannendste films, vermakelijkste tv-programma's en leukste series!

1 Februari

The Voice of Holland - eerste liveshow! 

20.30-22.50 op RTL 4

Talentenjacht

Het is tijd voor de eerste liveshow van deze populaire talentenjacht!  De kandidaten van de teams zullen alles in de strijd gooien om door te mogen naar de volgende ronde. Elke week komen ze een stapje dichter bij het felbegeerde platencontract. Zoë pakte het slimmer aan, zij ging er al eerder uit, maar tekent wel bij het label van Ali B

3 februari

Heel Holland Bakt

20.25-21.25 op NPO 1

Bakwedstrijd

Het is de finale! In de laatste aflevering strijden de finalisten tegen elkaar om de felbegeerde eerste plek. Wie gaat er vandoor met de prijs? Anna, Nicole, of toch omstreden finalist Maroeska?

4 februari

The Hobbit: The Desolation of Smaug

20.30-0.15 op NET 5

Film

Dit is de tweede film uit de Hobbit-trilogie. Bilbo Baggins en zijn gezelschap moeten het gevaar van de draak Smaug trotseren om dichter bij de schat te komen. Dit avontuur verloopt niet geheel vlekkeloos en zorgt voor veel spanning!

6 februari

The Girl on the Train

20.30-22.40 op NET 5

Film

Deze Hitchcock-achtige thriller neemt je mee in het leven van de depressieve Rachel. Tijdens haar vaste treinreis observeert ze een in haar ogen perfect koppel, Megan en Scott. Op een dag gaat er iets mis met het stel en raakt ze verzeild in een mysterieus complot rondom de verdwijning van Megan.

TBS

20.25-21.55 op NPO 3

Film

TBS is een misdaadfilm waarin je Johan volgt die in een TBS-kliniek zit, maar ontkent dat hij zijn zusje heeft vermoord. Zijn moeder is de enige die zijn onschuld kan bewijzen, dus breekt hij uit en gaat op een roadtrip om zijn moeder op te zoeken.

8 februari

True Lies

Film

22.20-1.05 op Veronica

James Cameron zet een spannende actiefilm neer waarin je het leven van de geheim agent Harry Tasker volgt. ’s Avonds is hij een brave huisman, maar overdag op werk stort hij zich in het gevaar. Zijn vrouw is hier niet van op de hoogte en denkt dat hij maar een saaie vent is. Wanneer zijn vrouw vreemd lijkt te gaan moet Harry naast de wereld ook nog zijn huwelijk redden.

10 februari

De luizenmoeder

Serie

20.25-20.55 op NPO 3.

Juf Ank en haar collega’s keren terug met nieuwe avonturen! Directeur Anton heeft flink geïnvesteerd in basisschool ‘De Klimop’ en wil het de veiligste school van de regio maken. Ook is hij helemaal in zijn nopjes vanwege een nieuwe leerling: Ahmed. Al helemaal excited? Kijk hier alvast de trailer van seizoen twee

First Dates Hotel

Realityshow

20.55-21.40 NPO 3.

Als vervolg op de ‘gewone’ First Dates serie houdt de zoektocht naar liefde niet op bij een date, maar verblijven de kandidaten zowaar in een echt hotel! Gastheer Sergio en Barman Victor zijn uiteraard weer van de partij en leiden de boel voor zover mogelijk in goede banen.

12 februari

Hij is een zij

20.25-21.00 op NPO 3

Reportageserie

Samen met Jan Kooiman volg je jonge transgenders in hun dagelijks leven en tijdens de transitie. Hoe is het om geboren te zijn in het verkeerde lichaam? Wat moeten ze allemaal doormaken om te worden wie ze willen zijn? Dit zorgt vaak voor veel emotionele, maar ook mooie momenten.

14 februari

Temptation Island

Realityshow

20.30-22.30 RTL 5

De verleid(st)ers zijn weer terug! Maak je borst maar nat voor een nieuw seizoen vol drama en geniet van sensatie in een tropisch paradijs.

15 februari

Ride Along

20.30-22.30 op SBS 9

Film

In deze komedie volg je Ben, die al twee jaar een relatie heeft met Angela. Hij wil haar graag ten huwelijk vragen, maar moet daarvoor wel eerst haar grote broer James overtuigen dat hij een geschikte kandidaat is.

16 februari

Wie is de mol?

20.30-21.35 op NPO 1

In dit spannende programma voert een team van BN’ers allerlei opdrachten uit, om tegelijkertijd erachter proberen te komen wie de mol is. Hoe zullen de uitdagingen deze week gaan, vindt er weer een spectaculaire jokerdiefstal plaats, en wie moet de show verlaten?

Article continues after the ad