The Voice Senior
Foto: William Rutten

Het is augustus en dat betekent dat komkommertijd bijna voorbij is en we weer kunnen genieten van nieuwe tv-programma’s. Al zitten er dit tv-seizoen veel vertrouwde shows bij in een nieuw jasje. Dit zijn de programma’s die je in augustus niet mag missen!

11 augustus

Say Yes to The Dress Benelux – 20:30 uur op TLC

Fred van Leer is terug! De stylist helpt vanaf augustus weer nieuwe bruiden met het vinden van hun droomjurk. Dat is meestal een flinke klus! Bruiden worden verliefd op te dure jurken, moeders zijn overdreven kritisch en de bruidsmeisjes denken dat ze zelf de bruid zijn. Met de hulp van Fred komt alles gelukkig goed. In een eerder seizoen hielp hij Katja Schuurman ook al aan haar droomjurk. 

 

16 augustus

We Want More finale – 20:00 uur op SBS6

Welk zangtalent gaat er vandoor met de hoofdprijs van €100.000? Hoewel het eerste seizoen van We Want More goed startte, namen de kijkcijfers van het programma al snel een duikvlucht. De finale van de zangwedstrijd, met juryleden Ali B, Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en André Hazes, is op zondag 16 augustus te zien. Gaat de Surinaamse Hazes er met de hoofdprijs vandoor?

 

17 augustus

5 Uur Show – 17:00 uur op SBS6

5 Uur Live moet wijken voor de RTL-klassieker 5 Uur Show. SBS6 reanimeert het oude succes van RTL 4 met een nieuw presentatieduo; Brecht van Hulten en Caroline Lo Galbo. Het vernieuwde programma op SBS6 gaat inspelen op de actualiteit, entertainment, mode en lifestyle. 5-Uur Show-icoon Viola Holt keert in ieder geval niet terug en er is nu al kritiek op de aangekondigde veranderingen.

Article continues after the ad

Foto: William Rutten

Foto: William Rutten

Ik weet er alles van VIPs – 21:30 uur op RTL 4

De RTL-kennisquiz viert vanaf 17 augustus zijn succes met een speciale VIPs week. Zes BN’ers strijden 4 dagen lang tegen elkaar onder leiding van Ruben Nicolai. Het prijzengeld gaat naar een zelfgekozen goed doel. Welke BN’ers de uitdaging aandurven is nog niet bekend.

Door: William Rutten

Foto: William Rutten

Jinek – 22:00 uur op RTL 4

Met Beau op vakantie moest De zwakste Schakel het gapende gat op de late avond opvullen. Dat mislukte en de kijkcijfers kelderden. Gelukkig keert talkshowkoningin Eva Jinek terug om de kijkcijfers weer op te krikken.

Foto: William Rutten

Foto: William Rutten

28 augustus

The Voice Senior seizoen 3 – 20:00 uur op RTL 4

Het gaat weer beginnen! Oudjes die de sterren van de hemel zingen en op hun leeftijd nog dromen waar maken. De vier coaches gaan de senioren met een gouden keel opnieuw begeleiden in hun avontuur. Dit seizoen nemen Angela Groothuizen, Frans Bauer, Ilse de Lange en coach Gerard Joling, die door een foutje van Angela Groothuizen veel te vroeg bekend werd gemaakt.  Wie wordt de derde winnaar van The Voice Senior?

Foto: William Rutten

Foto: William Rutten

29 augustus

Hollands Got Talent – 20:00 uur op RTL 4

Hollands Got Talent is nog steeds een hit. Niet zo gek ook want iedere aflevering zit vol verrassingen. Van buikspreken tot dansgroepen, alles komt voorbij in deze spectaculaire zoektocht naar onontdekt talent.Dan Karaty is dit seizoen helaas niet aanwezig, maar niet getreurd! Ali B neemt zijn plekje voorlopig in. De rest van de vakjury is weer van de partij om omvergeblazen te worden.

 

Postcode Loterij Miljoenenjacht – 20:00 uur op SBS6

De zoektocht naar het felbegeerde koffertje met 5 miljoen euro gaat weer van start. Linda de Mol begeleidt kandidaten met het maken van de juiste keuzes, al was ze even bang dat het programma niet door zou gaan. Wil je coronaproof meedoen aan deze show? Dan kan dat ook gewoon vanaf de bank met je eigen ticket van de postcodeloterij.

 

31 augustus

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL 4

Vanwege de coronacrisis stopte GTST eerder dan gepland en het was de vraag of er nog wel nieuwe afleveringen gefilmd konden worden. Maar het 31e seizoen gaat dit jaar toch nog van start! De inwoners van Meerdijk kunnen weer verder waar ze gebleven waren, maar wel met de nodige afstand. Al moeten we het dit seizoen wel doen zonder Vincent Visser.

De cast van Goede Tijden, Slechte Tijden

 

Love Island – 21:30 uur RTL 5

Meer dan ooit verlangen singles naar de liefde en Love Island helpt hen de ware te vinden. De vrijgezelle mannen en vrouwen reizen af naar het eiland van de liefde en moeten de hele zomer met elkaar in één villa samenwonen. Je moet wel zo snel mogelijk een koppel vormen, anders vlieg je weer linea recta terug naar Nederland. Welke singles vinden elkaar en gaan als koppel naar huis met maar liefst €50.000?

 

Niet alleen op tv is er veel leuks te zien. Ook de on demand diensten hebben veel te bieden. Dit zijn bijvoorbeeld de leukste aanwinsten van Netflix in augustus. En de beste films die de streamingdienst te bieden heeft vind je hier!