The Voice Kids op RTL 4

Na die emotionele Sing Offs van vorige week was het vanavond tijd voor de finale van The Voice Kids 2021. Faela, Marc Floor, Emma of toch Soufiane? We vertellen jullie graag wie van hen de talentenjacht wist te winnen!

Deze kandidaten stonden in de finale

Vanavond was de grote finale van The Voice Kids. Presentatoren Martijn Krabbé en Jamai Loman maakten zojuist bij Beau bekend wie de zangwedstrijd dit jaar wist te winnen. Eerst echter nog even een terugblik. Wie stonden er in de finale?

Omdat elke coach slechts één kandidaat mee mocht nemen, moesten er tijdens de heftige Sings Offs een hoop talenten afvallen. Uiteindelijk koos Ilse de Lange voor Faela, besloot nieuwbakken coach Snelle Marc Floor mee te nemen, wist Emma het hart van Ali B te veroveren en deed Soufiane samen met Sanne Hans een gooi naar de titel. Nu je geheugen weer lekker op is gefrist, gaan we snel door met de spannende finale.

Article continues after the ad

De winnaar van The Voice Kids 2021

In de finale van The Voice Kids namen Faela, Marc Floor, Emma en Soufiane het met een hoop muzikaal geweld tegen elkaar op. Lovely Day van Bill Withers, Don't You Worry 'Bout A Thing van Stevie Wonder, Afterglow van Ed Sheeran en A Moment Like This van Kelly Clarkson, het was enorm genieten! Ook kwamen Dax, de winnaar van vorig jaar, en Suzan & Freek nog langs. En toen was het publiek aan zet: er mocht gestemd worden. Wie vonden zij het beste?

Emma is de winnaar van The Voice Kids 2021! Zij gaat met de felbegeerde titel en een een studiebeurs van 25 duizend euro naar huis.

Wij zijn nog altijd fan van het geweldige programma – en het maakt ons niets uit wat Angela de Jong daarvan vindt!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.