Jamie Westland is de winnaar van Het perfecte plaatje 2019. Na een prachtige reis in Oman bepaalden juryleden William Rutten en Cynthia Boll dat de foto's van de drummer net iets beter waren dan die van de runner-up Kees Tol.

 

 

Article continues after the ad

Jamie Westland versloeg Kees met slechts 0,2 punten verschil over het totaal van drie verschillende fotorondes. "Wat een toffe strijd was het met Kees. Mijn geduchte tegenstander, die natuurlijk ook belachelijk mooie foto’s heeft geschoten! Je bent een topper!", laat de drummer van DI-RECT weten op Instagram.

Nieuwe carrière

Dat Het perfecte plaatje voor een nieuwe carrière heeft gezorgd voor Jamie, is nu wel duidelijk. "En om met de deur in huis te vallen: ik ga door met fotograferen! Het is echt iets waar ik een nieuwe uitdaging in heb gevonden, en waarin ik simpelweg nog beter in wil worden. Ik ga een aantal aanvullende cursussen doen, en heb zelfs al een aantal shoots gepland staan. Wie weet nodig ik jullie eind 2020 wel uit voor een heuse expositie. Never say never." Daar gaan we dus zeker nog van horen.

Eerdere afvallers

Jamie Westland en Kees Tol lieten in de voorbijgaande weken al meerdere kandidaten achter zich. Steven Brunswijk, Daphne Deckers, Froukje de Both, Helga van Leur, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr. vielen immers voortijdig af. Die laatste heeft zijn camera inmiddels verruild voor een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jamie Westland (@jamiewestland) op