Een ontroerende film gebaseerd op een prachtig kinderboek. Dit is de trailer van Wonder, met Julia Roberts, Owen Wilson en Jacob Tremblay.

Article continues after the ad

Wonder

Doet die laatste naam een belletje rinkelen? Het is het jonge talent uit de film Room. Wonder vertelt over een jongetje, dat voor het eerst naar een reguliere basisschool gaat. Dat klinkt niet direct bijzonder, maar dat is het wel. Hij ziet er namelijk anders uit dan zijn klasgenoten, iets waar hij erg mee worstelt. 

Inspirerend boek

Het verhaal werd bedacht door schrijfster R.J. Palacio. Toen haar zoontje een meisje met een aangeboren gezichtsafwijkingen zag, dacht ze dat ze moest ingrijpen voordat hij iets naars zou zeggen. Ze maakte de situatie hier echter juist erger door. Het was een les voor haarzelf die ze wilde op schrijven en dat deed ze, geïnspireerd door het nummer Wonder van Natalie Merchant.

November

De hoofdrol in Wonder wordt vertolkt door Jacob Tremblay. Julia Roberts en Owen Wilson spelen zijn ouders. Wonder draait eind november van dit jaar in de Nederlandse bioscopen.