Maxime Meiland uit Chateau Meiland 2020

Afgelopen zomer verruilde de familie Meiland Frankrijk voor Hengelo. En de woning van Maxime en haar dochter Claire is al helemaal aan kant! Om dat te vieren, geeft zij op Instagram een uitgebreide tour door haar nieuwe onderkomen.

Inloopkast

Via de voordeur belandden we in de olijfgroene keuken van Maxime Meiland. De kleur groen domineert ook in de huiskamer, maar dat heeft vooral met de kerstversiering te maken. De garages zijn omgebouwd tot een fraaie ontvangsthal. Niet verrassend is het stulpje ook gezegend met een heuse inloopkast om alle outfits van de Chateau Meiland-ster in op te bergen!
 


Carré

Ook dochterlief heeft niks te klagen; Claire Meiland heeft een felroze kinderkamer die vol staat met haar favoriete speelgoed: vliegtuigen. Op de afwerking van het bed valt wel iets af te dingen, maar niet alle klusprojecten van Martien Meiland kunnen goed aflopen… De virtuele tour eindigt in de slaapkamer van Maxime Meiland, die voorzien is van een make-upspiegel die niet zou misstaan in Theater Carré.

Article continues after the ad

Blijft de familie Meiland in Hengelo?

Het is trouwens niet de eerste keer dat de familie Meiland een rondleiding geeft door hun nieuwe onderkomen in Hengelo. In augustus kregen we al een uitgebreide blik achter de poort van de woonboerderij van de Meilandjes. Nu maar hopen dat Maxime en haar familie nog lang kunnen blijven genieten van hun nieuwe woonplek. Onlangs onthulde Martien Meiland namelijk dat zij overhoop liggen met de gemeente Bronckhorst over het bestemmingsplan van hun boerderij!