Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld uit cultsterren-serie Ik Geloof In Mij komt met héérlijk nieuws: hij sloeg een nieuwe vriendin aan de haak. En nee, ze heet geen Helena.

Article continues after the ad

De SBS6-ster en zanger - bekend van de hit 'Helena', voor mensen die de clou net niet helemaal scherp hadden - maakte het nieuws gisteren bekend in Shownieuws. Rutger vertelde eerder aan Veronica Superguide meer over zijn breuk met ex-liefje Ivana, die ook in de realitysoap zat. Er wás dus ruimte voor een nieuw vrouw en die is nu gevonden. En, leuke bijkomstigheid: hij hoeft het een keer niet over René le Blanc te hebben in de media!


Rutger hartje Naomi

"Ze heet Naomi. We kennen elkaar al best wel een tijdje", legt Rutger helemaal hoteldebotel uit. Zijn nieuwe vlam is een 22-jarige politieagente. De liefde overviel Rutger en Naomi. "We waren eerst goed bevriend en uiteindelijk is de vonk overgeslagen. Wat we eigenlijk allebei niet hadden verwacht, maar het is toch gebeurd."


Moeite met openstellen

Dat het uitging met Ivana, hakte er nogal in bij de volkszanger. "Ik vond het heel lastig om me weer open te stellen", zegt hij dan ook. Hij loopt nu het risico om weer gekwetst te worden, recht in het hart, maar liefde moet je altijd de kans geven, redeneert hij haast poëtisch. "Ik ben een gevoelsmens en ik wil gewoon niet meer op mijn gevoel getrapt worden. Natuurlijk zal dat heus wel weer een keer gebeuren, maar ik wil ook mijn geluk niet in de weg staan.

Zij Gelooft In Mij

Rutger glundert van oor tot oor en we smelten nog net niet weg bij zoveel romantische woorden. Maar Rutger gaat gerust nog effe door. "Ze is ontzettend lief en zorgzaam. Ik heb vooral iemand nodig die mij af en toe op mijn plek drukt en dat kan zij enorm goed. Zij vult mij aan en andersom en ik denk dat wij dat allebei nodig hebben." Wat goééd! Nu nog een nieuw seizoen van Ik Geloof in Mij en we vallen flauw van opwinding!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.