Diederik Jekel in RTL Boulevard

De vaste corona-duider van RTL Boulevard, wetenschapsjournalist Diederik Jekel, is al zo'n half jaar gelukkig met zijn nieuwe vriendin. Vandaag heeft 'ie haar voor het eerst aan de 'buitenwereld' geshowd. Ze zijn nu hartstikke insta-official.

Article continues after the ad

Diederik en zijn bae Eline ontmoetten elkaar vorig jaar voor het eerst. "Zes maanden geleden spraken we elkaar voor het eerst. Sinds onze eerste ontmoeting in Best—waar anders—kan ik me bijna niet meer voorstellen wat er daarvoor was", zette Eline eerder al op haar eigen Insta. "Ik hou van jou. Van alfa, via bèta, helemaal tot aan gamma (en terug)", zo klonk haar wetenschappelijk verantwoorde liefdesverklaring.

 

Diederik en Eline

Diederik maakte het eerder vandaag dus zelf Insta-official met een post waarin hij toejuicht dat we in deze corona-tijd ook vooral de buitenlucht moeten opzoeken. Lekker vitamine D opsnuiven. "Soms moet je je route aanpassen als het te druk wordt maar ineens kom je op plekjes die nog veel leuker waren", schreef hij er ook bij. "Daar focus ik me maar op dit jaar. Geldt ook voor het hele leven namelijk. Je weet nooit welke liefde ❤️❤️❤️ of leuke dingen je niet had gevonden als het leven anders was gelopen."

 

Een en al liefde

Diederik, een van de panelleden van Chantal Janzens super-quiz Beat the Champions, gaat dus al enige tijd steady met zijn liefje. Op de Insta-pagina van Eline stonden trouwens al een aantal zoete liefdeskiekjes. Aww...