Fotograaf
Brunopress
Erica Meiland

Erica en Martien Meiland vormen nog altijd een (af en toe kibbelend) getrouwd stel dat zelfs opnieuw gaat samenwonen, maar Erica is verliefd! Haar nieuwe bae verklapt aan Story dat 'ie al een halfjaar datet met Erica.

Article continues after the ad

Wie? Wat? Waar? Ja, Chateau Meiland-fans, ga er maar even goed voor zitten (met een glas wijn erbij). Weekblad Story onthulde zojuist dat privédetective Sander van Betten (60) Erica's hart sneller doet kloppen. "Erica en ik zijn al een halfjaar samen", zegt hij.

Erica en Sander

"Maar voor mij is het een privékwestie, dus daar ga ik verder weinig over zeggen", voegt hij er meteen aan toe. De twee leerden elkaar kennen via hun tv-werk. "We werken voor dezelfde tv-producent, dan zijn de lijntjes wat korter. Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sander van Betten (@privedetectivesander)


Bekende in de tv-wereld

Sander is priv√©detective en¬†ironisch genoeg is 'ie, zo lijkt het, nu toch 'gesnapt' door de roddelpers.¬†Wat hij naast het detectivewerk nog meer deed?¬†Hij hielp misdaadverslaggevers Kees van der Spek en Peter R. de Vries meerdere keren met hun misdaadshows. Story: "Ook maakte Willibrord Frequin geregeld gebruikt van zijn diensten. Daarnaast schakelde de KRONCRV Sander in om potenti√ęle deelnemers aan Boer Zoekt Vrouw te schaduwen, om zo zeker te weten dat de boeren of boerinnen niet al een relatie hadden."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sander van Betten (@privedetectivesander)


Sander zat eerder deze week al voor te sorteren op de onvermijdelijke bekendmaking van het nieuws:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sander van Betten (@privedetectivesander)


Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: