Negen jaar na de laatste rendez-vous en bijna twee decennia sinds hun eerste ontmoeting, treffen we Céline en Jesse dit keer in Griekenland.

Article continues after the ad

Before Midnight

Inmiddels zijn Céline en Jesse getrouwd en ouders van twee dochters. De zonovergoten vakantie zit er bijna op en beiden staan niet te popelen om terug te keren naar het werkende leven en de dagelijkse beslommeringen in Parijs. Tijdens de laatste nacht op het eiland komen hun angsten en frustraties boven tafel en staan ze voor een keuze: bij elkaar blijven of een punt achter de relatie zetten.

Cast en recensie

Ethan Hawke en Julie Delpy, niets meer en niets minder. Om deze twee draait het natuurlijk. Dat deed het al in 1995 in Before Sunrise en dat doet het ook nu weer. Uit de recensie van Veronica Magazine: "Doordat de acteurs hun rol van haver tot gort kennen, krijg je steeds meer het idee dat je naar een homevideo zit te kijken. Soms is dat net zo saai als het echte leven, en andere keren zou je dolgraag met ze mee willen kletsen op dat zonnige terras." Drie van de vijf sterren!