We hebben er even op moeten wachten, maar vanavond is het eindelijk zover: dan barst het zesde seizoen van Homeland los!

Article continues after the ad

Witte Huis

In het zesde seizoen van deze bloedspannende spionageserie komt Amerika onder het bewind te staan van een nieuwe president. Deze heeft het echter niet zo op met de veiligheidsdiensten en de verhoudingen tussen de CIA en het Witte Huis komt hierdoor flink onder druk te staan. Carrie (Claire Danes) werkt ondertussen bij een organisatie die zich inzet voor de gelijke behandeling van moslims in de Verenigde Staten. Haar verleden komt echter goed van pas wanneer er een onderzoek wordt geopend naar een jonge Amerikaan die mogelijk betrokken is bij een terroristische organisatie.

Verrassingen

Afgaande op de recensies van de eerste paar afleveringen, belooft het zesde seizoen weer vol verrassingen en twists te zitten. We zouden het niet anders willen! En we moeten er nog even van genieten zolang het kan, want als het aan de showrunner van de serie ligt wordt er al serieus nagedacht om Homeland na het achtste seizoen te eindigen. Tot die tijd kunnen we de komende twaalf zondagavonden bij BNN terecht voor onze wekelijkse dosis Homeland!

Homeland is om 22.00 uur te zien op BNN.