Een gefrustreerde kantoorklerk blijkt in deze actiefilm gezegend met een talent om te doden. Je ziet Wanted vanavond om 22.10 uur op Veronica!

Article continues after the ad

Mysterieuze organisatie

In Wanted slijt zijn de gefrustreerde Wes zijn dagen op een deprimerend kantoor. Zijn leven neemt echter een drastische wending wanneer hij erachter komt dat zijn vader een legendarische huurmoordenaar was. Sterker nog, hij heeft de dodelijke talenten van zijn vader geërfd! Hij wordt gerekruteerd door de Fraternity, een mysterieuze organisatie van professionele moordenaars, en lijkt zijn roeping te hebben gevonden. Maar het duurt niet lang voordat hij tegenover zijn schietgrage opdrachtgevers komt te staan!

Kick-Ass

Wanted is gebaseerd op de gelijknamige strip van Mark Millar (Kick-Ass). Voor realisme ben je bij deze actiefilm dus aan het verkeerde adres. Vooral naar het einde toe stapelen de onwaarschijnlijkheden zich snel op. Gelukkig biedt de film weinig tijd om daarover na te denken. Wanted dient namelijk de ene na de andere adembenemende actiescène in razend tempo op. Voeg daarbij een cast met topacteurs als Morgan Freeman, Angelina Jolie en Terence Stamp, en je hebt een stripverfilming die je met gemak aan de buis gekluisterd houdt!