Ben je nog in de stemming voor een griezelige midnight movie? Kijk dan vanavond naar de horrorfilm The Uninvited op RTL 8!

Article continues after the ad

Duister verleden

Tien maanden nadat ze in een psychiatrische kliniek werd opgenomen om de gruwelijke dood van haar moeder te verwerken, keert Anna weer terug naar huis. Tot haar grote schrik heeft haar vader alweer relatie met een andere vrouw, genaamd Rachel. Haar stiefmoeder blijkt een duister verleden hebben. Anna vermoedt zelfs dat zij een rol kan hebben gespeeld bij de dood van haar moeder. Terwijl ze geplaagd wordt door nachtmerries, gaat ze op zoek naar de waarheid.

Schaduwen

The Uninvited is een remake van de Koreaanse horrorfilm A Tale of Two Sisters. Zoals dat gaat met Hollywood-remakes, is The Uninvited wat minder rauw dan het origineel. Maar spannend en vermakelijk is het gelukkig wel! Dat is niet alleen te danken aan de klassieke horrorsetting, een oud landhuis vol piepende deuren en lange schaduwen, maar ook aan de prima cast. Vooral Emily Brown, de Australische actrice uit A Series of Unfortunate Events, maakt indruk als de getraumatiseerde Anna.

Je ziet The Uninvited om 23.50 uur op RTL 8!