SBS9 heeft de aanloop naar Halloween alvast ingezet. Blijf vanavond lekker lang op voor de het origineel van It! Om 22:25 uur op SBS9.

Article continues after the ad

Veronica heeft de aanloop naar Halloween alvast ingezet. Blijf vanavond lekker lang op voor de het origineel van It! Om 22:25 uur op SBS9.

Stephen King's It

Een plaatsje in Maine werd dertig jaar geleden geteisterd door 'It'. Een groepje kinderen slaagde er destijds in It te verslaan. Nu It terugkeert, opnieuw in de vorm van de clown Pennywise, komen de jeugdvrienden weer bij elkaar om hem definitief te vernietigen. Maar de clown is deze keer voorbereid...

Cast & Recensie

De rol van Pennywise wordt vertolkt door Tim Curry, die zich als conciërge in Home Alone 2 ook onsterfelijk maakte in het pósitieve deel van ons nostalgische brein. Andere bekende gezichten zijn die van Seth Green, Tim Reid, Richard Masur, John Ritter en Emily Perkins. "De spanning van dit Stephen King-verhaal wordt gestaag opgebouwd, mede doordat de dimensies van vroeger en nu met finesse worden aangepakt", aldus de recensent van Veronica Magazine.

Stephen King's It krijgt van Veronica Magazine drie sterren.