The Secret Garden

Sinds enige tijd biedt good guy Pathé ons elke dag een gratis film aan via de streamingdienst Pathé Thuis. Ook vandaag, woensdag 18 november, kun je weer genieten van een nieuw cadeautje en dat is... The Secret Garden!

Article continues after the ad

The Secret Garden

Dit is een héle nieuwe release! The Secret Garden draaide eerder dit jaar namelijk in de bios. We volgen het 10-jarige weesmeisje Mary Lennox (Dixie Egerickx) dat naar het grote landhuis van haar oom (Colin Firth) wordt gestuurd. Samen met haar zieke neefje Colin - die eigenlijk niet naar buiten mag -  ontdekt ze het gigantische huis én een mysterieuze deur die een geheime tuin onthult. Deze tuin is sinds de dood van haar tante niet meer geopend. De film is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Frances Hodgson Burnett. Hij werd gemaakt door de producers achter Harry Potter en Paddington.

 

Hoe werkt de gratis film?

Benieuwd hoe je deze gratis film binnenhengelt? Het is supersimpel. Je hebt niet eens een code (of toverstaf!) nodig om de gratis film te huren, zoals tijdens de vorige lockdown: een account is ditmaal genoeg. Gaat dat dus snel zien!

Geen toegang tot de tuin van Barry Butsers, maar wel tot The Secret Garden van o.a. Colin Firth. Geen code nodig, wel...

Geplaatst door Pathé Thuis op Woensdag 18 november 2020

 

Bingen

Toch niet zo geïnteresseerd in deze cadeautjes? Geen probleem. Er is altijd nog Netflix. Check onze lijstjes met de allerbeste films én de allerbeste series die nu online staan voor ultieme kijktips. Of check hier het nieuwe aanbod van november.