Whiplash

Sinds enige tijd biedt good guy Pathé ons elke dag een gratis film aan via de streamingdienst Pathé Thuis. Ook vandaag, dinsdag 28 april, kun je weer genieten van een nieuw cadeautje en dat is...Whiplash!

Article continues after the ad

Whiplash

Een veelbelovende jonge drummer begint aan het conservatorium. Onder begeleiding van een zeer strenge mentor zet hij alles op alles om de allerbeste van het conservatorium te worden. Een film vol passie voor muziek en het harde werk wat achter het succes van veel muzikanten zit. Zeker een mustwatch voor elke filmliefhebber!

 

 

Hoe werkt de gratis film?

Benieuwd hoe je deze gratis film binnenhengelt? Het is supersimpel. Check de code hieronder. Die vul je in in de Pathé Thuis-app. De code is vandaag (28 april) geldig t/m 23:59 en alleen voor deze film, verduidelijkt de bioscoopketen. Na het huren van de film kun je kiezen voor 'Kijk later'. De film staat dan 30 dagen in je account. Na het starten heb je 48 uur. Nou, waar wacht je nog op?


Bingen

Toch niet zo geïnteresseerd in deze cadeautjes? Geen probleem. Er is altijd nog Netflix. Check onze lijstjes met de allerbeste films én de allerbeste series die nu online staan voor ultieme kijktips.