Fans van Stranger Things vragen het zich al maanden af: wanneer kunnen we seizoen 2 verwachten? Het antwoord is daar: op 31 oktober staat ‘ie op Netflix. We bereiden ons vast voor met een gloednieuwe, allereerste teaser.

Article continues after the ad

Super Bowl

Tijdens de Super Bowl, het sportevenement waarbij elke keer weer talloze  nieuwe teasers van films en series voorbij komen, was er ook plek voor Stranger Things. In de teaser, die ruim een halve minuut duurde, zien we heel kort wat we kunnen verwachten het tweede seizoen. 

The Upside Down

Hij begint met een reclame voor Eggo Waffles, de favoriete snack van Eleven. Hierna zien we het meisje met de mysterieuze krachten zelf en haar jonge vrienden die op hun fietsen door het stadje Hawkins sjezen. Daarnaast krijgen we een korte blik van een plek die lijkt op The Upside Down.

Seizoen 2

The Duffer Brothers, de makers van The Stranger Things, onthulden al dat het in seizoen 2 niet alleen Will is die gevaar loopt, maar het hele stadje. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot eind oktober. Heb je Stranger Things nog niet gezien? Het eerste seizoen is beschikbaar op Netflix.