War for The Planet of the Apes wordt in juli verwacht in de bioscopen. Gelukkig krijgen we alvast een kijkje in de oorlog tussen mens en aap met de eerste echte trailer.

Article continues after the ad

Planet of the Apes

Even een opfrissertje: in de eerste twee films zagen we hoe aap Caesar losbrak van de mensen die hem en zijn soortgenoten mishandelden. De hyperintelligente aap zon op wraak en vertrok met de rest van de groep apen naar een afgelegen bos, waar hij een kolonie bouwde. De apen werden steeds slimmer en wilden niets met de mensen te maken hebben. Wanneer ze op een dag toevallig toch te dichtbij komen, loopt dit uit op een gewelddadige strijd.

Cast

In War for the Planet of the Apes gaat de strijd tussen Caesar en de mensen, geleid door de gewelddadige Colonel, verder. De apen verliezen veel terrein en soortgenoten en Caesar moet een ander pad bewandelen om zijn soort te redden. De rol Caesar wordt door met behulp van special effects neergezet door Andy Serkis, op dezelfde manier als in Lord of the Rings, waarin hij Smeagol speelde. Woody Harrelson speelt Colonel. Ook Judy Greer, Steve Zahn en Ty Olsson spelen in de film.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!