Love Island, seizoen 2

Het tweede seizoen van Love Island is sinds afgelopen maandag in volle gang. De eerste koppels zijn inmiddels gevormd, het eerste ruzietje is alweer uitgezonden en de nieuwe Islanders proberen een plekje in de groep te bemachtigen. Helaas betekende dat ook dat er gisteren iemand het veld moest ruimen.

Article continues after the ad

Het kandidatenveld is nadat we je eerder deze week lieten kennismaken met de deelnemers alweer flink uitgebreid. In de derde aflevering voegden de Nederlandse Kai Batenburg en de Vlaamse Alexandra Blanckaert zich aan het deelnemersveld toe, maar het Love Island-avontuur was voor die laatste van korte duur. Vanwege persoonlijke redenen pakte ze in de aflevering daarna namelijk alweer haar koffers. In de vijfde aflevering nam de Nederlandse Filip Katic haar plek in.

Eerste eliminatie

Met zoveel vrijgezellen in de villa was het in de zesde aflevering van deze week alweer tijd voor een herkoppeling. De jongen die niet werd gekozen door één van de overgebleven dames moest direct zijn koffers pakken en werd - na een quarantaineperiode - weer op het eerste de beste vliegtuig teruggezet. Helaas trok de vrij stille wiskundeleraar Axel Beyaert dit keer aan het kortste eind. Hij kwam voor "Huisje kopen, kindjes", maar helaas was hem dat deze week niet gegund. Wie weet vindt hij dat geluk nu in zijn thuisland België.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iemand heeft helaas het mooie #loveisland moeten verlaten. Laat hieronder een ♥️ achter voor deze Islander👇🏼

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op


Love Island is dagelijks om 21:30 uur te zien op RTL5 en Videoland.