Deze week gaat het langverwachte Thor: Ragnarok eindelijk in première. Fris je geheugen op en kijk om 20.30 uur op Veronica naar de Marvel-hit Thor: The Dark World!

Article continues after the ad

Thor: The Dark World

Thor keert terug in zijn tweede soloavontuur. Deze keer moet de dondergod het opnemen tegen Malekith, een duistere elf die nog een rekening te vereffenen heeft met Thors vader Odin. Tot overmaat van ramp heeft een mysterieuze energie bezit genomen van zijn vriendin Jane. De dondergod moet tot zijn grote tegenzin de krachten bundelen met zijn snode broer Loki om dit avontuur tot een goed einde te brengen!

Cast en recensie

De eerste Thor-film was al gezegend met een topcast en voor dit vervolg keerde het grootste deel van hen terug. Naast de drie hoofdrolspelers Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane) en Tom Hiddleston (Loki), komen ook supersterren als Anthony Hopkins en Idris Elba voorbij. De relativerende knipoogjes en frisse zelfspot maken dit superheldenspektakel helemaal af. Bij het vervolg Thor: Ragnarok valt naar verluidt zelfs nog meer te lachen!

Veronica Magazine geeft Thor: The Dark World vier sterren.