In Captain America: The Winter Soldier komt Cap tegenover een vijand te staan uit het verleden. Je ziet deze moderne Marvel-klassieker om 20.30 uur op Veronica!

Article continues after the ad

Captain America: The Winter Soldier

Twee jaar nadat hij samen met The Avengers de wereld heeft gered van de verraderlijke Loki, is Steve Rogers als Captain America in dienst bij S.H.I.E.L.D. Maar er zijn duistere krachten actief binnen de veiligheidsdienst, die Cap liever kwijt dan rijk zijn. Samen met Black Widow en Falcon gaat hij op onderzoek uit. Maar daarbij komen ze recht tegenover de Winter Soldier te staan, een getrainde moordenaar die nauwe banden heeft met supersoldaat Rogers!

Cast en recensie

The Winter Soldier is een van de betere Marvel-films van de laatste jaren. Deze keer geen aliens of halfgoden die de mensheid bedreigen, maar doorgeslagen veiligheidsdiensten die alles van hun burgers willen weten en meedogenloze terroristische organisaties. Daarbij vormen Cap (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson) en Falcon (Anthony Mackie) een geweldig superheldentrio. Het resultaat is een spannende spionagethriller vol voortreffelijke actiescènes en spectaculair stuntwerk!

Veronica Magazine geeft Captain America: The Winter Soldier vier sterren.