Voor de nachtbrakers! Zin in een goede dramedy met Julianne Moore en Mark Ruffalo? The Kids are All Right zie je straks om 23:55 uur op NPO 3.

Article continues after the ad

The Kids are All Right

De tieners Joni en Laser hebben twee lesbische moeders. Wanneer het duo besluit op zoek te gaan naar hun biologische vader, vinden ze die in de persoon van de flamboyante Paul. Om wat tientjes bij te verdienen leverde de levensgenieter ooit z’n goedje in bij een spermabank. Nu staan er twee tieners aan zijn poort, die vertellen dat hun lesbische moeders z'n zaad hebben gebruikt. Hij wil graag deel uitmaken van de familie, maar met zijn onbevangen houding zet hij het leven van dit originele gezin behoorlijk op z'n kop.

Cast & recensie

The Kids Are All Right biedt niet veel verrassingen, maar is toch een hele goede film. Reden? Het ijzersterke acteerwerk van de cast. De enigszins gekke gezinssituatie levert vaak komische, schokkende en emotionele momenten op, maar doet dit zonder al te ongeloofwaardig te worden. Een aanrader met mooie rollen voor Julianne Moore, Annette Bening, Mia Wasikowska, Josh Hutcherson en Mark Ruffalo.

Veronica Magazine geeft The Kids are All Right vier sterren.