In deze Marvel-verfilming moet Logan terugreizen in de tijd naar de jaren 70 om een moord te voorkomen. Je ziet X-Men: Days of Future Past vanavond om 20.35 uur op Veronica!

Article continues after the ad

X-Men: Days of Future Past

In 2023 heeft de oorlog tussen mens en mutant een dieptepunt bereikt. De X-Men liggen onder vuur van de Sentinels, gigantische robots die ontworpen zijn om mutanten te doden. Het superheldenteam van Professor Xavier dreigt het onderspit te delven, maar er is hoop: met behulp van Kitty Pryde reist Wolverine af naar 1973 om de moord die deze allesverwoestende oorlog in gang heeft gezet te voorkomen.

Cast en recensie

Voor dit deel keerde Bryan Singer, de regisseur van de eerste twee X-Men-films, na een lange afwezigheid terug naar het Marvel-universum. En gelukkig was het trucje nog niet verleerd! Ook Days of Future Past is een vlotte, vermakelijke en spectaculaire superheldenfilm geworden, die ook nog eens gezegend is met een geweldige cast. Onder meer Patrick Stewart, Hugh Jackman en Jennifer Lawrence komen voorbij in deze bioscoophit. Gebaseerd op een van de meest geliefde verhaallijnen uit de geschiedenis van Marvel Comics.

Veronica Magazine geeft X-Men: Days of Future Past vier sterren.