Dankzij knappe stunts en knokscènes is Transporter 3 prima te verteren op zaterdagavond! Vanavond om 20:00 uur op Veronica.

Article continues after the ad

Transporter 3

Als je een gekidnapt meisje wil vervoeren, kun je beter geen taxi bellen. Zeker niet als dat meisje Valentina Vasilev is, dochter van het hoofd van het Oekraïnse bureau voor milieubescherming Leonid Vasilev (Jeroen Krabbé). Voor zo’n klus heb je Frank Martin (Jason Statham) nodig, ex-special force met de nodige ervaring. Niet dat hij veel zin heeft om de cynische Valentina van Marseille via Stuttgart en Budapest naar Odessa aan de Zwarte Zee te rijden, maar veel keus krijgt hij niet van opdrachtgever Johnson (Robert Knepper). Onderweg krijgt Frank niet alleen te maken met de agressieve agenten van Vasilev, maar krijgt hij ook nog eens last van aparte gevoelens voor zijn passagier. Gelukkig heeft hij over een ding nog wel volledige controle; zijn auto.

Cast & Recensie

Het derde Transporter-deel draait om zakenlui die scheepsladingen chemisch afval willen dumpen. Wat de door Statham gespeelde bezorger van dubieuze pakketjes daar mee te maken heeft, wordt gebracht als een verrassing, maar is dat niet. Statham wordt gedwongen tot een autoritje met Rudakova. Beiden hebben een armband om, die zal ontploffen als ze te ver van de auto verwijderd zijn. Dankzij de coole Statham, de stunts en de knappe knokscènes is deze film best goed te verteren.

Transporter 3 krijgt van Veronica Magazine twee sterren.