Noem alle actiehelden die je kent en stop ze in één film: dan heb je The Expendables. In het derde deel staan de heren tijdens een nieuwe missie oog in oog met een oude bekende.

Article continues after the ad

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komt face-to-face te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), de oud-medeoprichter van The Expendables en tegenwoordig een meedogenloze wapenhandelaar waarvan Barney dacht dat hij hem eerder 'vervangbaar' had gemaakt. Stonebanks heeft maar één doel: een einde maken aan The Expendables. Voor de onvermijdelijke confrontatie werft Barney een hele reeks nieuwe high-tech teamleden.

Cast en recensie

Stallone besluit een groep jonge honden te rekruteren voor een nieuwe misse. Die nieuwe aanwas vormt veruit de zwakste schakel in deze actiefilm. Gelukkig leunen de oudjes niet achterover en gaan ze weer verwoestend tekeer, zij het met wat minder bruut geweld als in de eerste twee films.

Naast Stallone, Statham en Gibson zijn ook Harrison Ford, Antonio Banderaz, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews, Jet Li, Ronda Rousey en velen anderen weer van de partij. De film krijgt van ons 3/5 sterren.

The Expendables 3 zie je vanavond om 20:00 op RTL 7.