Je weekend afsluiten met een heerlijk potje actie zoals je gewend bent van Sylvester Stallone? Dan is The Expendables 2 ongetwijfeld iets voor jou. Je ziet de film vanavond om 20:30 uur op RTL7!

Article continues after the ad

The Expendables 2

Dit tweede deel brengt de groep huurlingen onder leiding van Barney Ross een nieuwe missie. Ze worden ingehuurd door Mr. Church om een ogenschijnlijk makkelijke opdracht uit te voeren. Toch gaat het al snel mis wanneer ze in de val worden gelokt door een groep huurlingen die radioactief materiaal probeert te stelen en te verkopen. Het is aan Barney en consorten om ze tegen te houden.

Cast & recensie

Maar goed, de details doen er weinig toe, want het draait hier maar om één ding: bikkelharde actie. Op dat vlak gooit deze sequel nog wat extra olie op het vuur en zo zien we het graag. Vooral de spectaculaire opening is genieten geblazen. Laten we er trouwens niet omheen draaien: de enige reden dat The Expendables het niveau van de videopulp ontsteeg, was de collectie van oude krachtpatsers die Sylvester Stallone voor zijn film wist op te trommelen. Ook voor de opvolger heeft zijn telefoon weer overuren gedraaid: Chuck Norris en Jean-Claude Van Damme sluiten zich aan bij de cast, die verder bestaat uit Jason Statham, Jet Li, Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis.

Veronica Magazine geeft The Expendables 2 vier sterren.