In Terminator 2 werd de oorlog tussen mens en machine nét afgewend. De supercomputer Skynet laat het er niet bij zitten, en stuurt wéér een mechanische killer op John Connor af! Terminator 3: Rise Of The Machines zie je straks, om 20:30 uur, op RTL7.

Article continues after the ad

Terminator 3: Rise Of The Machines

De oorlog tussen de mensheid en de dodelijke robots van Skynet is níet uitgebroken. John Connor (Nick Stahl) leidt een teruggetrokken bestaan, om te voorkomen dat de supercomputer Skynet wéér een dodelijke robot op hem af stuurt. Die angst blijkt terecht, als toekomstige verzetsleden worden geliquideerd door de gevaarlijke T-X (Kristanna Loken). Naast gevaar komt er óók hulp uit de toekomst, in de vorm van een T-850 (Arnold Schwarzenegger).

Cast & Recensie

Nadat James Cameron bedankte voor een derde Terminator-film, had iedereen een hard hoofd in Rise Of The Machines. Regisseur Jonathan Mostow (U-571) kan echter prima uit de voeten met lomp geweld. Hoogtepunt in deze actiefilm is een spectaculaire vechtscène tussen Schwarzenegger en Loken op een rijdende kraanwagen. Schwarzenegger wilde zijn filmcarrière beëindigen met een klapper (in verband met het gouverneurschap van Californië), en dat lukte bijzonder aardig!

Veronica Magazine geeft Terminator 3: Rise Of The Machines vier sterren.