Tien jaar na Judgment Day, wordt John Connor opnieuw achterna gezeten door een Terminator, de vrouwelijke T-X. Vanavond om 20:30 uur zie je op RTL7 Terminator 3: Rise of the Machines.

Article continues after the ad

Terminator 3: Rise of The Machines

Skynet , het geavanceerde netwerk bestaande uit vernietigende robots, is weer klaar voor de strijd na tien jaar. John Connor (Nick Stahl) wordt nu uitgedaagd om het gevecht aan te gaan met een nieuwe vrouwelijke Terminator, de killing machine T-X (Kristanna Loken). Connor's enige hoop op overleving is T-800 (Arnold Schwarzenegger), maar de beslissende vraag blijft: Wie bereikt hem als eerste?

Recensie

Schwarzenegger wilde zijn filmcarrière met een klapper beëindigen. In eerste instantie had iedereen er een hard hoofd in, maar met U-571-regisseur Mostow komt het lompe actiegeweld weer goed uit de verf. Hoogtepunt is een gevecht op een rijdende kraan-wagen, waar Schwarzenegger een andere moordmachine vanaf moet beuken. Het nieuwe T-X-model (Loken) heeft blonde haren, een strak pakje en hoge hakken, maar er valt niet mee te spotten.