Nummer twee is nu te zien op het witte doek, maar de originele Soof nog een keertje kijken, is zeker geen straf. Je ziet onze Beste Film op TV vanavond om 20.33 op RTL 4.

Article continues after the ad

Soof

Ze is al jaren getrouwd met Kasper, heeft drie bloedjes van kinderen, een beginnend cateringbedrijfje: Soof has got it all. Of toch niet? Wanneer ze knappe sexkabouter Jim, die meer in haar geïnteresseerd is dan haar eigen man, tegen het lijf loopt, weet ze niet meer wat ze met zichzelf aan moet. Gelukkig wordt haar uit verschillende hoeken een helpende hand geboden.

Cast en recensie

Lies Visschedijk past als geen ander in de rol van mum next door. Haar man wordt gespeeld door Fedja van Huêt en zijn natuurlijk te jonge vriendin is Chantal Janzen. Dan Karaty speelt Jim en Anneke Blok is Soofs hysterische moeder. Vier - zeer verdiende - sterren krijgt deze "lekkere film met een luchtige toon en het nodige alledaagse drama" van Veronica Magazine. Je ziet Soof om 20.33 op RTL 4. Als je daarmee klaar bent, ren je natuurlijk zo snel mogelijk door naar de bios voor Soof 2.