Een vermakelijke thriller met Jude Law, Catherina Zeta-Jones, Rooney Mara én Channing Tatum? Yes, please! Je ziet Side Effects vanavond om 20:30 uur op RTL 8.

Article continues after the ad

Side Effects

Dr. Jon Banks, een jonge psychiater, wil zichzelf maar al te graag bewijzen. Als zijn nieuwe, zwaar depressieve patiënte Emily niet op gangbare medicijnen reageert, besluit hij om als laatste redmiddel een nieuw medicijn genaamd Ablixa voor te schrijven. Dit werkt; Emily wordt langzaam beter. Maar dan wordt haar echtgenoot op brute wijze doodgestoken en vindt de politie Emily met het mes in haar handen. Zij claimt echter geen idee te hebben wat er gebeurd is.

Cast & recensie

Side Effects is een slimme, vindingrijke thriller van Ocean’s Eleven-regisseur Steven Soderbergh, met een aantal opmerkelijke plotwendingen. Hoewel achteraf niet alles met elkaar rijmt, is het ontzettend vermakelijk om naar te kijken. Er wordt verdienstelijk geacteerd door Jude Law en Catherina Zeta-Jones als doktoren Jonathan Banks en Victoria Siebert, maar ook Rooney Mara (Emily) en Channing Tatum (Martin) kunnen zich prima aan deze (wat doorgewinterde) acteurs meten. 

Veronica Magazine geeft Side Effects drie sterren.