Men neme een zoet Nicholas Sparks-verhaal, twee rete-knappe acteurs en een hoop aantrekkingskracht. Voilà! De perfecte maandagavond met de film Safe Haven!

Article continues after the ad

Safe Haven

De prachtige, en mysterieuze, Katie (Julianne Hough) verhuist naar een klein Amerikaans dorpje. De gemeenschap is heel hecht en de inwoners zetten dan ook meteen hun vraagtekens bij deze nieuwkomer. Ook Katy heeft moeite met mensen vertrouwen door een duister geheim dat haar blijft achtervolgen. Als ze knappe weduwnaar Alex (Josh Duhamel) ontmoet, moet ze de opgetrokken muur langzaam laten zakken. Maar wat zal winnen? De liefde of haar donkere geheim?

Cast en recensie

De cast bestaat niet uit ster-acteurs, maar wel uit hele knappe, jonge mensen. Bovendien spat de aantrekkingskracht tussen hoofdrolspelers Hough en Duhamel van het scherm. Het feit dat het verhaal van zwijmel-schrijver Nicholas Sparks afkomstig is, zal daar vast een handje bij geholpen hebben. Onder leiding van regisseur Lasse Hallström is dit een heerlijke romantische dramafilm om op de maandagavond bij weg te kruipen! Veronica Magazine geeft de film drie sterren.

Je ziet Safe Haven om 20:30 bij RTL8