Dit is de beste film op TV vanavond: Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Johnny Depp schittert in piratenklassieker

Dit is de beste film op TV vanavond: Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Vette actiescenes, gave driemasters en exotische locaties: Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl heeft het allemaal. Je ziet de film vanavond om 20:30 uur op SBS6. 

The Black Pearl

De vervloekte bemanning van het piratenschip The Black Pearl overvalt midden in de nacht het havenplaatsje Port Royal. Na een slachtpartij van heb ik jou daar ontvoert het ondode gespuis gouverneursdochter Elizabeth Swan. Wat blijkt? Elizabeth bezit een waardevol goudstuk dat de piraten nodig hebben om de vloek op te heffen. Gelukkig is er goedzak Will Turner die de taak op zich neemt om Elizabeth te redden. Hij krijgt hulp van kapitein Jack Sparrow, die enkel uit wraak achter ‘zijn’ Black Pearl aangaat. Al snel blijkt dat Barbossa, de kapitein van de Black Pearl, ook een appeltje te schillen heeft met kapitein Jack.

Cast & recensie

Terwijl andere piratenfilms roemloos naar de bodem zonken, heeft Pirates de wind in de zeilen met een hoop lol en virtuoos spektakel. Het hoogtepunt is ongetwijfeld kapitein Jack, gespeeld door Johnny Depp. De altijd aangeschoten piraat is ontzettend leuk om naar te kijken. Ook Geoffrey Rush speelt geweldig als de ondode kapitein Barbossa. Prachtige setdesigns en spectaculaire actiescènes maken het geheel tot een rete-vermakelijke blockbuster. Will Turner wordt gespeeld door Orlando Bloom en Elizabeth Swan door Keira Knightley.
Datum
19 januari 2018
Auteur
Bram Wilterdink
Bron
Disney