Liar Liar, wie kent ‘m niet? Gelukkig is de film, over een advocaat die niet meer kan liegen, qua humor lekker tijdloos. Nog een keer kijken kan dus geen kwaad! Je ziet 'm om 20.30 uur op Veronica.

Article continues after the ad

Liar Liar

Het uitgangspunt van deze comedy is: advocaten zijn leugenaars en Carrey is er een van het ergste soort. De yup is zeer succesvol in zijn werk, maar privé gaat het hem heel wat minder voor de wind. Zijn zoontje Cooper, die alle leugentjes beu is, doet op zijn verjaardag de wens dat zijn vader één dag niet kan liegen. Wanneer die wens in vervulling gaat, is dat natuurlijk de reden voor de ene na de andere catastrofe.

Cast & recensie

Deze familiefilm weet kids én volwassenen te amuseren. Liar Liar heeft een simpel uitgangspunt maar weet op creatieve wijze een paar leuke scènes aan elkaar te breien. Toch valt de film aan het eind een beetje terug op de bekende comedy-pijlers. Uiteraard kunnen we rekenen op Jim Carrey voor een aantal gestoorde gezichten en dito capriolen. Ook Maura Tierney, Justin Cooper, Cary Elwes en Jennifer Tilly hebben een rol in de film.